Dennis Man ajută din nou Cetatea Voluntarilor, de această dată la Secția de Pediatrie II

0
399
Dennis Man s-a alăturat încă unui proiect al Cetății Voluntarilor

Aflat în vacanța de sărbători, arădeanul Dennis Man, oferă o mână de ajutor celor de la Asociaţia Cetatea Voluntarilor, pentru un nou proiect. Este vorba despre amenajarea la standarde europene a Secției Pediatrie II din cadrul Spitalului Clinic Județean Arad. Proiectule este realizat în totalitate din doanții, iar Dennis ca și în anii precedenți, susține cauza „Cetății Voluntarilor” cu o sumă importantă.

Am fost alături de Cetatea Voluntarilor de la primele proiecte și văzând rezultatele, am decis să mă alătur și să susțin necondiționat toată munca pe care acești oameni dedicați s-au hotărât să o depună pentru a transforma spațiile în care sunt tratați micuții.

Vizita mea de azi de la șantier m-a făcut să realizez că și la noi se poate, că suntem pe drumul bun și că împreună putem să realizăm mari schimbări. Am văzut cum un spațiu al secolului trecut se transformă într-unul primitor și modern.

Prin această postare vreau să fac apel la voi, dragi prieteni, la toți cei care vreți să dați o mână de ajutor ca spitalul să fie finalizat într-un spațiu care va aduce bucurie micuților ce vor fi internați aici. Te invit să te implici și tu trimițând un SMS de 4 euro la 8864 cu textul DRAG“, a transmis arădeanul Dennis Man pe Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.