Clubul italian Parma a anunțat jucătorii de care se va despărți în această pauză competițională. De pe listă lipsește numele lui Dennis Man, în ciuda speculațiilor din ultima vreme, care-l dădeau pe arădean ca aproape sigur plecat la Galatasaray în această iarnă.

Internaționalul român a fost cumpărat acum un an de la FCSB cu 13 milioane de euro. Retrogradată în vară în liga secundă, Parma se aștepta ca Man să fie unul dintre jucătorii importanți ai unei campanii de revenire imediată în elita fotbalului italian. Doar că atât echipa cât și jucătorul au avut un sezon de toamnă foarte slab. Parma se zbate în partea inferioară a clasamentului în timp ce atacantul format de UTA a început bine campionatul dar apoi s-a infectat cu COVID iar la revenire n-a mai reușit să convingă și a ajuns rezervă de lux, în ciuda schimbării antrenorului.

Cum ambele părți par a fi nemulțumite de situație, ar fi fost logică o despărțire doar că Parma nu este dispusă să piardă bani în această afacere iar oferta turcilor a fost una destul de departe de suma pe care au plătit-o italienii FCSB-ului în iarna trecută. Între a-l vinde în pierdere și a spera într-un posibil reviniment al jucătorului, Parma pare să opteze pentru varianta a doua. În plus, pentru a complica și mai mult lucrurile, Fatih Terim, omul care îl dorea pe Man la Galatasaray, are ofertă de la Benfica astfel că orice discuție despre transferul arădeanului pe malul Bosforului este pusă „pe pauză“.

Recomandările redacției