Situația lui Dennis Man riscă să devină tot mai dificilă. Fostul jucător al UTA-ei a fost pentru al doilea meci consecutiv „uitat“ pe banca de rezerve, de către antrenorul Enzo Maresca și, tot pentru a doua oară consecutiv, Parma a reușit să câștige, asta după o perioadă de secetă care s-a întins pe o perioadă de șase etape.

Luni seara jucătorii „gialloblu“ au reușit o victorie la limită împotriva Vicenzei. Antrenorul Enzo Maresca a păstrat sistemul 3-5-2, câștigător la Cittadella, și de asemenea i-a rămas fidel atacantului polonez Benedyczak, legat de care spunea, după meciul precedent, că își asumă greșeala de a nu-i fi dat mai multe șanse. Fotbalistul l-a răsplătit și de data aceasta, înscriind unicul gol al partidei, într-un moment în care echipa sa era în inferioritate numerică. Titular a fost și celălalt român din lot, Valentin Mihăilă, despre care tehnicianul a avut doar cuvinte de laudă la finalul meciului.

Chestionat legat de absența lui Man din teren, Maresca a punctat ceea ce îi lipsește fotbalistului nostru în acest moment: efortul și asumarea responsabilității: „Man este unul dintre jucătorii care trebuie să facă diferența și să își asume responsabilități. Dacă va munci mai mult săptămâna această la antrenament, poate că în meciul următor va juca“ a declarat antrenorul.

După disputarea a unsprezece etape, Parma se află pe locul 10, cu 16 puncte. În runda următoarea, echipa lui Man se deplasează la Lecce, meci care se anunță foarte dificil, deoarece adversarii se află pe locul 3 în campionat. Este genul de meci însă în care, dacă va primi șanse, atacantul arădean poate dovedi că este exact jucătorul care poate face diferența atunci când „contează“. Partida va avea loc duminică, de la ora 15.

Recomandările redacției