Dennis Man: „este mândria cea mai mare când îmbraci tricoul echipei naţionale“

0
134

Fotbalistul arădean Dennis Man a declarat, luni, într-un interviu publicat pe site-ul oficial al Federaţiei Române de Fotbal, că în momentul în care îmbracă tricoul echipei naționale simte ce-a mai mare mândrie.

Transferat recent în Italia, fotbalistul a menţionat că îşi doreşte să confirme aşteptările celor de la Parma. „S-au schimbat multe lucruri după plecarea la Parma. În primul rând aspectul tactic. Apoi este altă ţară, alte principii, sunt diferenţe destul de mari faţă de România. Stilurile fostei echipei şi a celei actuale sunt un pic diferite, una atacă foarte mult, în timp ce în Italia suntem nevoiţi să ne şi apărăm foarte mult pentru că întâlnim echipe foarte bune. Sper ca pe viitor să o fac cât mai bine, iar cei de la Parma să fie mulţumiţi de mine, a declarat Dennis Man pentru FRF.TV.

Acesta a menționat faptul că a avut momente la celelalte echipe când a simțit o presiune mai mare, însă echipa națională este o onoare.

Nu ştiu dacă la naţionala de seniori e presiunea cea mai mare. Dar este mândria cea mai mare când îmbraci tricoul echipei naţionale, ăsta este cel mai important lucru pentru un jucător de fotbal. Abia aştept să îmbrac din nou tricoul echipei naţionale, a afirmat el.

Arădeanul se gândeşte și la o posibilă revanşă în meciul cu Germania, atunci când îi va întâlni pe Lukas Klostermann şi Jonathan Tah, doi jucători pe care i-a avut adversari în semifinala EURO U21 din 2019, România – Germania, scor 2-4. „Pot spune că este o revanşă. Sunt jucători foarte buni, i-am întâlnit şi la Campionatul European de tineret. Important este ca noi, ca echipă, să ştim ce avem de făcut. Cu siguranţă vom pregăti foarte bine jocul şi vom da 100% pe teren, a adăugat Man.

Dennis Man, și-a menționat și bunicul, care nu mai este printre noi, deoarece acesta a avut ce-a mai multă încredere în calitățile lui.

Cred că bunicul meu, care acum nu mai este, a crezut cel mai mult în mine ca fotbalist. Dar şi antrenorii, toţi de până acum… de la toţi am avut de învăţat.

Echipa naţională de fotbal a României va disputa în luna martie trei partide în cadrul preliminariilor Cupei Mondiale 2022. Prima reprezentativă întâlneşte la 25 martie Macedonia de Nord (ora 21:45, Arena Naţională din Bucureşti), la 28 martie Germania (ora 21:45, Arena Naţională din Bucureşti) şi în 31 martie Armenia (ora 19:00, în deplasare).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.