Dennis Man este omul cheie pentru reconstrucția Parmei

0
140

Cu toate că Parma a avut un retur dezastruos și nu a putut evita retrogradarea în Serie B, Man a reușit să se impună destul de repede în primul 11 și a devenit unul din remarcații acestui sezon cu final tragic.

Arădeanul a reușit să marcheze două goluri și dat o pasă decisivă, iar italienii au remarcat dorința lui Dennis Man de a se afirma. Ziariștii italieni au făcut analiza achizițiilor făcute în iarnă de președintele Kyle Krause, iar Dennis Man pare a fi singurul transfer care și-a meritat banii.

Din fericire, singura rază de lumină a fost Dennis Man: a demonstrat o mare dorință de a se afirma, a dat pase, a creat spații a dat goluri de o finețe remarcabilă. Parma trebuie să înceapă reconstrucția de la el”, au scris cei de la parmalive.com.

Joshua Zirkzee de la Bayern, Mattia Bani, Andrea Conti, Graziano Pelle și Vasilios Zagaritis sunt ceilalți jucători cu care Parma a încercat supraviețuirea în Serie

Noul antrenor al celor de la Parma, Enzo Maresca are un sistem de joc 4-2-3-1, cu care a câștigat campionatul U23 din Anglia, iar Man se încadrează perfect.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.