Dennis Man, în Premiere League?

0
383

FCSB este una dintre echipele care nu e prea afectată de pandemia de coronavirus, atâta timp cât Gigi Becali continuă să aibă oferte pentru fotbaliștii săi, mai ales Planic, Coman sau Man.
Telekomsport.ro susține că în cursa pentru Dennis Man s-a înscris cu șanse bune de reușită și Sheffield United. Din postura de nou promovată, Sheffield e pe locul 7 în Premiere League și speră să prindă un loc de cupe europene, la finalul actualului sezon și, prin urmare, vrea să transfere jucători tineri cu meciuri europene în picioare. Dennis Man pare a fi una dintre variante, englezii fiind dispuși să dea 10 milioane în contul transferului fotbalistului crescut de Atletico și lansat în fotbalul mare de UTA. Suma ar putea fi pe placul lui Gigi Becali, care e conștient că și fotbalul va fi puternic afectat din punct de vedere financiar după pandemia de SARS-CoV2.
La „pândă” mai stau, însă, și alte echipe importante din fotbalul european. De exem­plu, Feyenoord Rotterdam oferă şapte milioane de euro pentru aducerea lui Dennis Man, însă Atalanta sau Fenerbahce par capabile să egaleze cel puțin oferta englezilor de la Sheffield. Dacă va fi transferat în Anglia, mijlocașul de 21 de ani arădean va fi singurul român implicat în campionatul de seniori din Premiere League.
Vă reamintim că și UTA și-a păstrat 11% din drepturile federative ale fotbalistului crescut de Cristi Păcurar și Francisc Tisza, astfel ca la o sumă de transfer de 10 mili­oane de euro în conturile echipei arădene va ajunge 1,1 milioane de euro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.