Dennis Man în vizorul celor de la Sevilla

0
149

Arădeanul Dennis Man este tot mai apreciat peste granițe, chiar dacă echipa sa are rezultate slabe, Man a reușit să atragă privirile multor echipe de renume. Jurnaliștii iberici, susțin că echipa Sevilla una dintre formațiile care luptă pentru titlul în La Liga, a pus ochii pe Man.

Parma, echipa din care fac parte românii Dennis Man și Valentin Mihăilă, cel mai probabil va retrograda în Serie B, momentan echipa se află la al patrulea eșec consecutiv cu numai 20 de puncte.

Într-o altă ordine de idei retrogradarea în Serie B îi va aduce lui Man un plus, deoarece acesta a reușit să impresioneze în cele 13 meciuri jucate pentru Parma, iar dacă echipa va dispărea din prima scenă a fotbalului italian, probabil Man va ajunge la o altă echipă din Serie A

Presa spaniolă susține că directorul sportiv al lui FC Sevilla ar fi interesată de achiziționarea internaționalului român în vară, deoarece profilul arădeanului este pe placul acestuia.

Sevilla a pus ochii pe Dennis Man. Atacantul lateral din România este pe placul directorului sportiv, Monchi, care vede jucătorul ca un pariu clar pentru viitor. Tânărul de 22 de ani a ajuns în Serie A iarna trecută din postura de vedetă a celor de la Steaua București.

Fotbalistul are un contract până în 2025 cu Parma, dar o eventuală retrogradare i-ar obliga pe italieni să-și vândă activele pentru a echilibra bugetul, scriu jurnaliștii de la todofichajes.com.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.