După mai bine de trei luni de pauză, jucătorul arădean a revenit pe teren într-un meci oficial, chiar în prima partidă a sezonului, pe care a jucat-o echipa sa, Parma în Cupa Italiei. A fost un meci reușit atât pentru jucătorul nostru, care a început titular, cât și pentru echipa sa, care a reușit să se impună cu 2-0 în deplasare, pe terenul unei echipe de Serie A, Salernitana.

Man a jucat 57 de minute, în rol de atacant în sistemul 3-4-1-2, prestația sa fiind lăudată de site-ul parmalive.com, care l-a notat cu 6, scriind despre el că „se vede că încă nu este în condiția fizică optimă dar cu toate acestea a fost foarte implicat în joc. I-a lipsit luciditatea, altfel și-ar fi putut trece în cont un assist pentru Mihăilă sau chiar un gol înainte de schimbare.“

La două minute după ce l-a înlocuit pe internaționalul român, Camara a deschis scorul, iar reușita cu numărul 2 a purtat semnătura lui Valentin Mihăilă, revenit după împrumutul la Atalanta.

A fost primul meci oficial al Parmei, cu noul antrenor Fabio Pecchia la timonă. Parma începe sezonul de Serie B vineri, pe teren propriu cu Bari.  

(foto: captură video/youtube)

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Recomandările redacției