Dennis Man poate ajunge la una dintre cele mai bune echipe din lume

0
602

Arădeanul Dennis Man poate prinde un transfer cu una dintre cele mai bune echipe din lume, dacă renegocierile vor decurge bine.

Gigi Becali a refuzat ofertă de 10 milioane de euro pentru Dennis Man, de la o echipă din Anglia. Mutarea nu e căzută, noi încă avem o discuție cu patronul Stelei”, a anunțat Anamaria Prodan

Dennis Man este unul dintre jucătorii urmăriți de marile cluburi din Europa și a fost inclus de UEFA în topul jucătorilor care se așteaptă să ”explodeze” în 2020.

Secretul lui Dennis Man, spun despre acesta că este unul dintre cei mai importanți jucători de la FCSB și a făcut pasul de la naționala de tineret la prima reprezentativă a României. Anamaria Prodan a dezvăluit secretul atacantului și susține că acesta ”provine dintr-o altă lume”.

Man nu fumează, nu bea, nu colindă discotecile, are prietenă de mult timp. Știți ce face mama lui? Vine și îi gătește, îi calcă. Dennis provine dintr-o altă lume. Când vorbești cu el, îți dai seama că are altă clasă. Man este un tot. Are mentalitate, e puternic, nu-l doboară nimic. A luptat, a stat cu capul sus, nu s-a supărat că Gigi Becali l-a făcut praf sau că a fost criticat în presă”, a declarat Anamaria.

La 21 de ani Dennis Man, are cota de piață de 5,5 milioane euro, conform transfermarkt.com, fiind cel mai bine cotat jucător din Liga 1, alături de Florinel Coman. Conform: digisport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.