Dennis Man: „Putem duce Parma din nou în Serie A”

0
121

În ciuda faptului că Parma începe acest sezon în Serie B, arădeanul Dennis Man rămâne la gruparea italiană pentru a readuce echipa în Serie A.

Evoluțiile lui Dennis Man din sezonul precedent au fost apreciate, drept urmare interesul altor echipei a apărut. Clubul emilian a primit inclusiv oferte pentru Dennis Man, de la Trabzonspor sau Lille, pe care le-a refuzat, anunță digisport.ro. Cu toate că putea face pasul la o grupare de primă ligă, Dennis Man a anunțat că este și dorința sa de a rămâne la Parma.

Este al doilea sezon al meu aici şi sunt fericit. Putem duce Parma din nou în Serie A. La început mi-a fost greu, dar apoi am reuşit să mă integrez. Ştiu că nu va fi uşor în Serie B şi voi face tot ce ţine de mine pentru a duce Parma înapoi în elită.

Cred că avem un grup bun, mă simt bine alături de coechipierii mei. Nu mă gândesc la alte echipe, vreau să rămân la Parma şi să contribui la revenirea în Serie A.

Avem un antrenor nou, vorbește cu noi în fiecare zi și încearcă să scoată maximum din noi. Maresca nu mi-a spus nimic în mod special, discută cu toată echipa”, a declarat Dennis Man, pentru site-ul oficial al Parmei.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.