Așa cum anticipam, din păcate jucătorul arădean nu-și găsește locul nici în ideile tactice ale noului antrenor al Parmei. Pentru debutul său pe banca echipei „gialloblu“, Giuseppe Iachini a preferat, la fel ca predecesorul tău, un sistem 3-5-2, fără extreme, dar cu un mijlocaș ofensiv în spatele vârfurilor. Din păcate Man nu l-a convins pe noul tehnician că poate juca în aceiași poziție, la fel cum nu este considerat o soluție nici pentru posturile de atacant sau jucător de bandă.

Așadar, internaționalul român a privit tot meciul de pe bancă felul cum aseară echipa sa a remizat la Como, 1-1, un meci în care gazdele au ratat un penalty în prima repriză, după care imediat după pauză au deschis scorul, parmegianii reușind doar o egalare „in extremis“ în minutul 85, prin Roberto Inglese.

La final, Iachini a declarat că nu putea face minuni în trei zile și că singurul secret pentru ca echipa să arate mai bine la meciul următor este munca. Rămâne de văzut dacă Man îl va convinge pe antrenor că poate intra în planurile sale, asta dacă nu cumva soarta lui este pecetluită, clubul italian fiind deja hotărât să dea curs în iarnă uneia dintre ofertele de împrumut pe care le are pentru fostul jucător al UTA-ei. Următorul meci al Parmei va avea loc miercuri, când într-o etapă intermediară echipa lui Man va întâlni Brescia pe teren propriu.

Recomandările redacției