Dennis Man se pregătește pentru primul sezon din carieră în Serie B

0
351

Dennis Man se pregătește pentru un nou sezon alături de Parma. De acecastă dată arădeanul va începe campionatul în Serie B, cu toate acestea românul este văzut de cei din conducerea clubului drept unul dintre principalii jucători care pot face diferența în echipa noului antrenor Enzo Maresca.

Javier Ribalta, directorul tehnic al Parmei, exclude posibilitatea ca Man să fie vândut în această vară deoarece acesta esențial pentru revenirea în Serie A.

Nu e o prioritate să transferăm un atacant, pentru că avem deja două vârfuri puternice (n.r – Cornelius și Inglese). Avem și două extreme foarte bune, pe Man și Mihăilă. Cu acești jucători putem marca multe goluri și nu cred că e urgent să aducem un alt atacant. Dacă vor exista plecări, ne vom întări lotul.

Acum, avem un lot aproape complet. Cred că am avut parte de un sezon cu ghinion din mai multe motive. Văd multă calitate în acest lot și cred că putem obține rezultate bune. Vor mai veni jucători, alții vor pleca, dar acum nu văd nicio urgență.

Man și Mihăilă rămân, la fel cum se va întâmpla și cu ceilalți jucători pe care îi dorim. Însă este clar că în care un jucător primește o ofertă și nu își dorește să mai rămână, vom studia variantele. Sincer, nu cred că se va întâmpla asta a declarat Ribalta, într-un interviu pentru Parma Live.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.