Dennis Man sfătuit să plece de la Parma după retrogradarea în Serie B

0
323

Arădeanul Dennis Man a reușit să se acomodeze într-un timp extrem de scurt la Parma, ba mai mult a reușit să se impună în Serie A cu mai multe goluri marcate. Cu toate acestea nu a reușit să contribuie la salvarea de la retrogradare a echipei Parma, formația lui Roberto D’Aversa fiind matematic în Serie B, cu patru etape rămase de disputat.

Cei de la Parma au anunțat prin managerul Marcello Carli, că vor să păstreze jucătorii de elită precum Dennis Man sau Valentin Mihăilă, celălalt român de la Parma. Însă cei doi românia au fost sfătuiți de către fostul internațional Paul Codrea, mijlocaș cu peste 100 de meciuri jucate în Serie B, să plece la o echipă de primă divizie.

Spre surprinderea mea, amândoi s-au integrat repede. La Man chiar nu mă așteptam să o facă, chiar dacă de el îmi plăcea și înainte, are multă calitate.

Serie B este un campionat de uzură, nu e calitate, nu e bine pentru ei să rămână acolo. Ar fi bine să plece de la Parma. Serie B e un campionat greu. Am jucat acolo câțiva ani. Multă cantitate, dar nu e calitate, e luptă, e bătaie, iar ei doi nu sunt genul acesta. Sigur, nu e un capăt de țară să joci în Serie B, dar e cu totul alt nivel”, a declarat Paul Codrea, la Radio Gold Fm, citat de digisport.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.