Nu au fost puține ocaziile în care fotba­liștii arădeni care evoluează pentru alte cluburi din țară sau străinătate au ajutat efectiv comunitatea din care au plecat. Cele mai bune exemple sunt cele ale foștilor utiști, Dennis Man și Adrian Petre, care au donat bani, ori
s-au implicat efectiv în campania de strângere de fonduri pentru proiectele Cetății Volunta­rilor privind renovarea diferitelor secții de la Spitalul Clinic Județean sau Municipal.
Cei doi atacanți sunt colegi acum la FCSB și ambii au lansat public un mesaj de sprijin al autorităților din vestul țării în contextul epidemiei de coronavirus:
„Vestul ţării este greu încercat în această perioadă datorită zecilor de mii de români întorşi în ţară din zonele roşii ale Europei.
La datorie, în prima linie, sunt poli­ţiştii de frontieră, medici, politişti, jandarmi, pompieri şi cei de la DSP. Sunt expuşi complet prin prisma contactului direct şi la fel de expuse sunt şi familiile lor odată cu întoarcerea acestora acasă.
Pentru ei, cei care nu doar acum salvează vieţi, e momentul să îi protejăm şi noi!
Cum?
Au nevoie de echipamente de protecţie, produse de dezinfectare, lămpi UV pentru sterilizarea instrumentelor şi echipamentelor de protecţie.
Facem un apel tuturor ONG-urilor, companiilor şi cetăţenilor care doresc să intre în Reţeaua Solidarităţii CO-HELP ca ne pot ajuta cu donaţii la sediul Asociaţiei Cetatea Voluntarilor Arad sau în contul RO74BTRLRONCRT0244642801”

Recomandările redacției