Dennis Man și Mihăilă, «rezerva de aur» a Parmei

0
111

Arădeanul Dennis Man și Valentin Mihăilă s-au acomodat la Parma și încep să aibă evoluții din ce în ce mai bune. Ambii au reușit să aibă realizări individuale importante în tricoul formației din Serie A, care încearcă să evite retrogradarea.

Fotbalistul de origine din Vladimirescu, Man a marcat pentru prima dată în Serie A la remiza cu Benevento, scor 2-2, iar presa din Italia l-a desemnat omul meciului. Totodată, jurnaliștii de la Parmalive au vorbit despre importanța celor doi români pe termen lung atât din punct de vedere finaciar cât și din punct de vedere sportiv.

Singurul motiv de bucurie: Man și Mihăilă s-au acomodat, iar viitorul ține doar de ei“, anunță cei de la Parmalive care au explicat de ce românii pot reprezenta o afacere de succes pentru Parma indiferent de ceea ce se va întâmpla în sezonul următor.

Aceștia precizează faptul că Man este o rezervă de aur pentru cei de la Parma, deoarece inevitabil acesta va avea o valoare mult mai ridicată în viitor.

Cei doi reprezintă «rezerva de aur» a Parmei, atât din punct de vedere sportiv, cât și din punct de vedere economic, în cazul unor posibile transferuri, a scris sursa citată.

Investiția lui Kyle Krause în cei doi atacanți români tineri a avut sens. Acum, după ce aceștia s-au acomodat și par că evoluează de la meci la meci, Parma se pregătește să profite de toate beneficiile acestei afaceri, mai ales că se vorbește de interes pentru ei din mai multe locuri“.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.