Dennis Man, titular în meciul cu Juventus

0
95

Parma a pierdut din nou însă de această dată pe terenul celor de la Juventus, scor 1-3, și este ca și retrogradată în Serie B după trei eșecuri consecutive. Arădeanul Dennis Man a fost titular, în partida în care la avut ca adversa pe unul dintre superstarurile fotbalului internațional, Cristiano Ronaldo.

Antrenorul celor de la Parma nu se aștepta la un meci atât de slab, acesta a susținut că una dintre problemele cu care echipa se confruntă este încasarea golurilor din faze fixe.

Încasarea golurilor în ultima parte a devenit deja o obișnuință pentru noi. Dăm cu piciorul unor evoluții bune din cauza că primim goluri din faze fixe, compromitem un meci întreg așa”, a declarat Roberto D’Aversa, conform Parmalive.

Deși arădeanul nu a avut cea mai strălucită prestație în meciul cu Juventus, antrenorul Parmei a ținut să-l laude pe Dennis Man datorită progresului reușit în joc în ultimele luni.

Avem mai mulți jucători tineri interesanți, dar cel care a crescut cel mai mult este Dennis Man. Are un potențial enorm. Și când a venit aici era foarte bun cu mingea la picior, dar suferea pe faza defensivă. Are calități fizice, a fost dispus să învețe limba.

E jucător de echipă națională, a venit dintr-un campionat în care era lider, acum pentru a demonstra în Italia muncește pe ambele faze. Dennis Man poate ajunge un jucător de top”, a declarat Roberto D’Aversa, la finalul meciului cu Juventus, conform Parmalive.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.