Cu toții știm și e evident pentru toată lumea că atunci când intri într-o depășire, mai întâi te asiguri. Ei bine, se pare că un arădean a dat regulile peste cap. Fără să ia în considerare că face ceva atât ilegal, cât și foarte riscant, el a intrat în depășire. Problema principală a fost modul în care a făcut-o.

Se pare că, în timp ce un alt conducător auto depășea în mod regulamentar, arădeanul nepăsător i-a tăiat calea în ultima clipă, a forțat intrarea lui în depășire și a obligat șoferul ce depășea regulamentar să iasă de pe partea carosabilă.

Din fericire, impactul a putut fi evitat datorită vitezei de reacție a conducătorului auto ce depășea în mod regulamentar. Din păcate, cei doi au fost la un pas de tragedie pentru că astfel de depășire poate cauza accidente destul de grave. Enervat din cauza celor întâmplate, șoferul implicat ne-a trimis pe mail-ul redacției întâmplarea în care a atașat și o fotografie a autoturismului care putea să provoace o nenorocire. 

Cu toate cele întâmplate, șoferul vinovat și-a văzut mai departe de drum nepăsându-i în mod special de ceea ce a făcut. 

VIDEO

Azi 03.10.2019 orele 13 pe drumul DJ709 înainte de loc. Horia direcția spre Arad…

Domnule conducător auto (că șofer nu pot să te numesc) al auto cu numărul de înmatriculare AR 25 GRG

Iți recomand să te lași de șofat că poți să nenorocești oameni nevinovați…

Voi ce ziceți de aceasta depășire? Mai era puțin și mă arunca în șanț sau în copacii de pe margine…

Și uite așa unu d’ăsta conduce în continuare pe drumurile patriei

P.S. !!! înregistrare efectuată cu ochelari pentru condus cu cameră de filmat incorporată!!! asta pentru a evita întrebările de gen: da tu de ce filmezi în timp ce conduci? Tu ai voie sa filmezi cu telefonul? Tu ai voie sa filmezi în timp ce conduci?ˮ, a scris șoferul nevinovat pe mail-ul redacției.

VIDEO

Recomandările redacției