Depistat la volanul unui autoturism, cu permis de conducere fals

0
173

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac I au depistat un cetăţean român care conducea un autoturism folosind un permis de conducere fals.

În data de 05.06.2021, în jurul orei 16.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac I, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră un cetăţean român în vârstă de 29 de ani, la volanul unui autoturism înmatriculat în România.

La controlul specific, bărbatul a prezentat pe lângă documentele de identitate şi un permis de conducere cu însemnele autorităţilor din Croația.

Cu ocazia verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat faptul că documentul prezentat nu îndeplineşte condiţiile de formă şi fond ale unuia autentic, acesta fiind fals.

„Lucrătorii noştri au efectuat cercetări în urma cărora au constatat că bărbatul  nu  deţine permis de conducere şi au demarat cercetările cu privire la săvârșirea infracţiunilor de conducerea pe drumurile publice a  unui autovehicul fără a poseda  permis  de conducere, fals material în înscrisuri oficiale şi uz de fals, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale care se impun”, au transmis cei de la Poliția de Frontieră.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.