Depistați cu ogari, pe fondul de vânătoare

0
633

Polițiștii au întocmit un dosar de cercetare penală pentru braconaj pe numele a doi tineri care au fost depistați cu mai mulți câini pe un fond de vânătoare. Astfel, polițiștii orașului Chișineu-Criș cercetează doi tineri pentru braconaj. Sâmbătă, 30 mai a.c., în urma activităților specifice desfășurate de polițiștii orașului Chișineu-Criș, împreună cu cei ai Serviciului Arme Explozivi și Substanțe Periculoase, au fost depistați doi tineri de 21 și 22 de ani, pe fondul de vânătoare din localitatea Berechiu, însoțiți de trei câini din rasele Ogar și Brac German, care ar fi fost lăsați liberi, fără lesă sau botniță, pe fondul de vânătoare.

Câinii au fost preluați de către un reprezentant al Asociației Județene a Vânătorilor și Pescarilor Sportivi Arad, iar în urma verificărilor s-a constatat că nu sunt înregistrați sau microcipați.

„Pe numele celor doi tineri a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de braconaj”, spun reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Arad.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.