Polițiștii cu atribuții pe linie rutieră au depistat în cursul zilei de duminică în trafic, doi bărbați care au săvârșit infracțiuni la regimul circulației rutiere.

Astfel, a fost depistat pe raza localității Pâncota de către polițiștii din aceeași localitate, un bărbat de 60 de ani, cetățean ceh și austriac, în timp ce conducea un autoturism având numerele de înmatriculare provizorii cu valabilitatea expirată. A mai fost depistat în trafic de polițiștii Postului din Tauț, un bărbat de 28 de ani, în timp ce conducea un autoturism având o alcoolemie de 0,51 mg./l. alcool pur în aerul expirat. Conform procedurii, conducătorul auto a fost condus la Spitalul orășenesc Ineu în vederea recoltării de probe biologice”, informează inspector principal de poliție Lorena Radu, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Arad.

Pe numele celor doi au fost întocmite dosare de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui autoturism neînmatriculat, respectiv conducere sub influența alcoolului.

Recomandările redacției