Depistați la Nădlac II, într-o autoutilitară încărcată cu piese auto

0
257

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac II au depistat cinci cetăţeni din Afganistan, care au încercat să treacă ilegal frontiera în Ungaria, ascunşi într-o autoutilitară  încărcată cu piese auto.

În cursul dimineții de joi, în jurul orei 07.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, pe sensul de ieşire din ţară, un cetăţean turc, aflat la volanul unei autoutilitare înmatriculată în Turcia.   

Șoferul transporta, conform documentelor de însoţire a mărfii, piese auto pentru o societate comercială din Polonia.      

În urma efectuării controlului amănunţit al mijlocului de transport, au fost descoperiți, ascunși în compartimentul pentru marfă, cinci cetățeni străini.

Persoanele au fost preluate și transportate la sediul sectorului pentru cercetări unde, în urma verificărilor, poliţiştii de frontieră au stabilit că sunt cetăţeni din Afganistan.

Polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă de trecere frauduloasă a frontierei de stat pentru cetăţenii străini, respectiv de trafic de migranți, pentru conducătorul autoutilitarei, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie luate măsurile ce se impun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.