Mai mulţi cetăţeni sunt cercetaţi pentru infracţiuni rutiere. Polițiștii orașului Pâncota au depistat, miercuri, 25 noiembrie, un pâncotan de 54 de ani, în timp ce conducea un autoturism, pe raza localității, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o îmbibație alcoolică de 0,96 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Arad au depistat, în trafic, pe DJ 682, un bărbat de 41 de ani, Zădăreni, în timp ce conducea un autoturism, aflându-se sub influența alcoolului. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o îmbibație alcoolică de 0,73 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Polițiștii Biroului Rutier cercetează un arădean de 53 de ani, care în data de 25 noiembrie, în timp ce conducea un autoturism pe Calea Timișorii, a intrat în coliziune cu un autoturism parcat.  În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o îmbibație alcoolică de 0,52 mg/l alcool pur în aerul expirat.

De asemenea, polițiștii Biroului Rutier cercetează un tânăr de 16 ani, din Arad, care în timp ce conducea un autoturism pe strada Crișan din municipiu, a intrat în coliziune cu un autoturism parcat. Din verificări a reieșit că tânărul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În toate cauzele au fost întocmite dosare de cercetare penală sub aspectul săvârșirii de infracțiuni la regimul circulației rutiere.

Recomandările redacției