Depistaţi în trafic şi cercetaţi pentru infracţiuni rutiere

0
337
infractiuni
Au condus cu numere expirate

În acest sfârşit de săptămână, poliţiştii rutieri au depistat în trafic, pe raza municipiului, două persoane care au săvârşit infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere.

Poliţiştii au depistat în trafic un tânăr de 21 de ani, în timp ce a condus un autoturism pe strada Poetului, având numărul de înmatriculare provizoriu cu valabilitatea expirată.

De asemenea, pe strada Făt Frumos a fost depistată în trafic o femeie de 28 de ani, în timp ce a condus un autoturism având numărul de înmatriculare provizoriu cu valabilitatea expirată, iar în urma verificărilor efectuate s-a constatat că femeia nu deţine permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.

„Pe numele celor în cauză, au fost întocmite dosare de cercetare penală sub aspectul săvârşirii de infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere”, a declarat purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, Camelia Tuduce.

Poliţiştii rutieri au efectuat atât  în municipiu, cât şi pe raza judeţului mai multe acţiuni având ca scop prevenirea şi combaterea accidentelor rutiere. Pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat 180 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de aproximativ 55.000 de lei. Dintre acestea, 120 au fost aplicate pentru depăşirea vitezei legale de deplasare, 60 pentru nefolosirea centurii de siguranţă, neacordare de prioritate, efectuarea de depăşiri neregulamentare şi alte abateri de la normele privind reglementarea circulaţiei pe drumurile publice. De asemenea, au fost reţinute 10 permise de conducere şi 2 certificate de înmatriculare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.