Deplasare sub semnul 13 pentru juniorii republicani ai „textiliștilor”

0
206

trabalkaPrin prisma locurilor din clasament, dar și a condițiilor de deplasare, cele două grupe de juniori republicani ai „Bătrânei Doamne” erau victime si­gure la Târgu Jiu. Delegația „textilistă” a plecat dis-de-dimineață, înghesuită într-un singur microbuz, spre orașul lui Brâncuși în 26 de jucători și un singur antrenor. Bolnav, Sandu Gaica a rămas acasă, așa că de echipa sa s-a ocupat Leontin Pința, antrenorul republicanilor B.
Fiindcă au prins mai multe bariere pe drum, utiștii au ajuns la Târgu Jiu după ora de începere a meciului de juniori republicani A. „Băieții s-au dat jos din autocar și au intrat direct pe teren. Nici nu a început bine meciul și adversarii conduceau cu 3-0”,  ne-a relatat Pința. În final, a fost Pandurii (locul 1) – UTA (locul 6) 7-0, pentru arădeni evoluând și Kevin Trabalka, fotbalistul care a debutat în toamnă în Liga a II-a și a și marcat un gol (din penalty) în disputa cu Metalul Reșița.
A urmat confruntarea republicanilor B, în care echipa gorjeană (locul 7) s-a impus „doar” cu 6-0 în fața „alb-roșiilor” aflați pe penultima poziție în clasament. „Diferența nu s-a făcut la jocul colectiv, ci la cel individual. Jucătorii Pandurilor, ceva mai ta­lentați sau mai conectați la miza partidei, au făcut diferența prin driblinguri, execuții în fața porții, pe când la noi se sesizează o anumită blazare. Când vezi ce condiții le oferă clubul din Târgu Jiu juniorilor săi, adică terenuri de antrenament, condiții de masă și recu­- perare după efort, realizezi că pe undeva e normal să apară și astfel de rezultate. Ca să nu mai spunem de faptul că există o selecție severă la cele două grupe de juniori republicani, dar și mai jos”, a explicat Leontin Pința, antrenorul juniorilor mci de la UTA.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.