Deplasări grele pentru echipele arădene în etapa a doua a Ligii a III-a

0
487

Cele trei echipe arădene care au debutat acasă în noul sezon de Liga a III-a au început bine, Lipova și Cermei cu victorii, iar Crișul cu un egal contra unui adversar superior valoric. Etapa secundă însă va fi mai grea, toate cele trei evoluând în deplasare, fie la adversari puternici, fie la echipe despre care nu au foarte multe informații.
Abrudean: „Avem și noi șansa noastră”
Crișul Chișineu-Criș își continuă debutul greu de campionat. După egalul de pe teren propriu cu Metalurgistul Cugir, elevii lui Adrian Abrudean se deplasează la Reșița, altă favorită la promovare, care însă vine după două înfrângeri, la Cermei în campionat și pe teren propriu cu Energeticianul în Cupă.
„Întâlnim o echipă rănită, care în partida de Cupa României de miercuri și-a menajat vreo 4 jucători, semn că meciul de campionat cu noi este mai important. Avem și noi șansa noastră pentru că presiunea este la ei, obiectivul lor clar este promovarea, ne așteptăm la o atmosferă ostilă, au suporteri înfocați care își vor încuraja favoriții. Dacă vom avea parte de un arbitraj corect, vom juca foarte bine și cu un dram de noroc, am putea să scoatem un rezultat pozitiv. Singurul jucător indisponibil este Pirtea, aflat în recupe­rare.” au fost cuvintele lui „Știli”.
Anca: „Vrem să confirmăm acest început de sezon excelent”
Gloria Lunca Teuz Cermei are un start perfect de sezon. Elevii lui Anca au trecut de trei tururi în Cupă și au învins principala favorită la promovare la debutul în Liga III.
Dar cermeianii rămân cu picioarele pe pământ și tratează foarte serios deplasarea de la Avrig, un adversar despre care nu au extrem de multe informații: „Am văzut înregistrarea partidei dintre Avrig și Galda din prima etapă, mi-am făcut o oarecare impresie despre ei, au o echipă masivă. Și ei au jucători noi, care încă nu s-au omogenizat, sunt abia primele etape și este o perioadă de căutări. Victoria din prima etapă a adversarilor ne dă puțin de gândit, dar vrem să confirmăm acest început de sezon excelent, cu trei victorii în Cupă și succesul împotriva Reșiței. Sper să ne întoarcem din județul Sibiu cu cele trei puncte.” a declarat Radu Anca, tânărul tehnician al Cermeiului.
Sabău: „Trebuie să tratăm toate meciurile la victorie”
Șoimii Lipova a părăsit Cupa României în urma înfrângerii de la Cermei, eșec asumat de antrenorul Flavius Sabău.
Tehnicianul nu a trimis cel mai bun 11 în teren, deplasarea de la Ocna Mureș fiind primordială pentru echipa lipovană: „Tratăm cu seriozitate această partidă de la Ocna Mureș, ne vom deplasa cu o zi înainte acolo. Nu voi conta nici de această dată pe Vasiu și Vasinc dar avem suficienți jucători care să poată juca și să ne îndeplinim obiectivul, cele trei puncte. Trebuie să legăm victoriile în campionat, altfel nu are valoare succesul cu Sebișul. Avem nevoie de moral ridicat pentru etapele următoare, când vin la noi Deva și Dumbrăvița. Obiectivul campionatului este să ne clasăm în primele cinci și pentru asta trebuie să tratăm toate meciurile la victorie.” au fost cuvintele lui Sabău
Avrig – Cermei, Ocna Mureș – Lipova și Reșița – Crișul se vor juca sâmbătă, de la ora 17:00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.