caprarDeputatul Dorel Căprar consideră că ieşirea nervoasă de acum câteva zile a lui Gheorghe Falcă confirmă dera­pajul spre politicianism al primarului. „Gheorghe Falcă se intitulează om de dreapta, dar habar nu are ce înseamnă o afacere, ce responsabi­litate au oamenii de afaceri care plătesc salarii şi contribuţii la bugetul public. În schimb, el a adunat probabil foarte uşor o avere apreciabilă în timpul exercitării funcţiilor publice. Prin activitatea iresponsabilă a PD-L, în perioada 2009 – 2011 foarte multe firme care nu făceau parte din clientela PD-L au avut dificultăţi reale. În România, criza economică a fost adâncită de corupţia şi iresponsabilitatea PD-L şi a unor oameni ca Gheorghe Falcă. În toată această perioadă, politicienii PD-L au continuat să se îmbogăţească. În calitate de primar, Gheorghe Falcă a avut performanţe foarte slabe în atragerea de investitori care să creeze locuri de muncă, chiar şi în perioada de creştere economică, 2004-2008. Este un fapt care demonstrează incapacitatea sa de a negocia cu investitorii”.
Parlamentarul spune că în loc ca primarul să „inventeze subiecte de presă, ar trebui să revizuiască sistemul de impozite aplicat agenţilor economici, mari şi mici. Dacă este preocupat de problemele mediului de afaceri, trebuie să le abordeze pe cele care ţin de el. „Eu nu accept lecţii de la un personaj ca Gheorghe Falcă, tipul capabil să se folosească de agenţi economici pentru a-şi crea subiecte politicianiste. Consider că este timpul să pun punct unei dispute fără sens, cetăţenii nu aşteaptă din partea noastră un spectacol politicianist marca Gheorghe Falcă. Poate ar fi bine dacă s-ar preocupa de faptul că România este pe cale de a fi blocată instituţional, prin tergiversarea bugetului de stat”, a spus preşedintele PSD Arad, Dorel Căprar.
(G.C.)

 • Vasile spune:

  Tot ce conteaza pt acest primar e propriul buzunar.

 • Marcelino spune:

  saracu falca isi petrece si el ca baselu ultimele zile din mandat! ce ii putem face decat sa ii uram un drum lung in viata si sedere placuta la puscarie, daca va fi condamnat dupa!

 • asius spune:

  falca si minciunile lui, cine sa-l mai creada???

 • mimi spune:

  Va inselati dl deputat, Falca este un bun „afacerist” poate ati uitat cum a primit el o casa mare in schimbul unui apartament.

 • rica spune:

  Dl primar stie sa faca fantani sa puna niste banci si gardulete pe sume f mari, deci este un bun afacerist scoate profit maxim din orice.

 • RabduL spune:

  Falca nu stie sa faca afaceri decat in beneficiul lui si in detrimentul altora. Daca ar fi dupa el ar lua toti banii el impreuna cu familia lui si toate rudeniile. Asta nu pupa pe portofel, asta da mozoale in buget.

Comentariile sunt închise.

Recomandările redacției