Derby-ul Vestului se joacă într-o zi de sâmbătă, câți poliști vor avea acces pe „Motorul”?

0
408

Cel mai așteptat meci al primăverii pentru fanii echipelor rivale din vestul țării se apropie cu pași repezi. Federația Română de Fotbal a decis ca UTA – Poli să se joace sâmbătă, 4 mai, de la ora 13,30. Bineînțeles, televiziunile nu au cum să rateze partida de pe „Motorul”, așa că aceasta va fi transmisă pe DigiSport 1, TelekomSport 1, LookSport.
Precedentele derby-uri ale Vestului cu „Bătrâna Doamnă” gazdă au fost un fiasco, atâta timp cât galeria „alb-violetă” nu a mai ajuns pe stadion. Mai întâi, în toamna anului 2017, susținătorii timișoreni nu au fost mulțumiți de numărul de locuri rezervate pe „Motorul” și au preferat să-și încurajeze favoriții dintr-o curte învecinată stadionului din Aradul Nou. Iar confruntarea, terminată la egalitate (1-1), avea să se joace în noroi.
Apoi, în primăvara lui 2018, tifosii de pe Bega și-au procurat în mod misterios sute de bilete, când – conform regulamentului – aveau acces în tribune aproximativ 80 de oameni. În semn de solidaritate cu rivalii, nici Galeria UTA-ei nu au onorat acel derby, încheiat cu victoria la „masa verde” a arădenilor. În debutul reprizei secunde, jucătorii lui ASU Poli au ieșit de pe teren ca formă de protest pentru faptul că susținătorii lor nu au fost primiți pe „Otto Grefner” și au fost ținuți de forțele de ordine într-un țarc, pe câmpul din Șiria.
Lucrurile ar trebui să stea altfel acum, în cadrul rundei cu numărul 32 a ediției 2018-2019 a ligii secunde. Capacitatea arenei „Motorul” s-a mărit la 3.600 de locuri, așa că cel puțin 180 de suporteri poliști sigur vor intra pe stadion. Dar,
există și varianta ca „oficialii” Bătrânei Doamne să cedeze toate locurile din sectorul rezervat galeriilor oaspete ce numără 246 de locuri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.