Descătușarea a venit chiar în derby: Progresul Pecica – Șoimii Lipova 1-2

0
300

La a treia încercare, Șoimii Lipova a ieșit învingătoare dintr-un derby județean. După remiza de la Cermei și eșecul de la Chișineu Criș, a urmat victoria „last-minute” de la Pecica, la capătul unei partide în care a avut mai mult inițiativa. În condițiile în care i-au lipsit oameni importanți, precum Creța, Gabor, Copil sau Szekely, Progresul a părut mulțumită cu remiza, dar a trebuit să se recunoască învinsă de o formație ce ajungea cu cuțitul la os dacă nu învingea sâmbătă.
Cum s-au marcat golurile: 0-1 (min. 23): M. Popa îl deschide pe Rusu la limita offsideului, juniorul lipovan pătrunde pe stânga în careu, așează balonul în fața porții, de unde Sulea înscrie simplu. 1-1 (min. 31): Corner de pe dreapta executat de Aldan, Wild înscrie cu o lovitură de cap puternică din 6 metri. 1-2 (min. 85): Centrare din dreapta pe colțul lung a lui Vlad, Istrate trage din unghi, respinge Gârlea, până la Sulea, care întoarce mingea în careul de 6 metri, de unde Rusu marchează simplu
Formații:
Pecica: Gârlea – Ilan (87 Tamaș), Țugulescu, Wild, Aldan – S. Popa (59 Tiric), Arsene – Moraru, Bozian, Mager (33 Iuga) – Puie. Antrenor: Dan Stupar.
Lipova: Iliescu – Nagy (88 Bercu), Polgar, Lazea, Prună – Vlad, M. Popa, Simion, Istrate – Rusu, Sulea (87 Banyoi). Antrenor: Flavius Sabău.
Arbitri: Cătălin Flonta (Cluj) – Alexandru Turian (Sălaj), Marius Talpoș (Timiș)
Observatori: Ciprian Tranca (Timișoara), Petru Boros (Oradea)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.