Descătușarea: CS Ineu – Unirea Dej 6-0

0
188

georgiuAdi Abrudean le cerea elevilor săi mai multă concentrare în fața porții, ușurința cu care ineuanii au ratat în acest debut de campionat ducând la câteva rezultate sub așteptări.
Băieții echipați în alb și albastru s-au conformat contra celor de la Unirea Dej, pe care ar fi trebuit să-i trateze cu precauție, după succesul repurtat de aceștia în fața Zalăului. Dar ineuanii și-au luat tare adversarii și conduceau cu 3-0 după un sfert de oră!
Georgiu a deschis scorul în minutul 2, Iambor l-a majorat în minutul 10, iar Drăgan rezolva ecuația învingătoarei. Odată detașați, zărăndanii au controlat cu autoritate tot restul meciului, iar repriza secundă a adus descătușarea, cu alte trei goluri. Drăgan a reușit dubla în minutul 50, Malancu a marcat pentru 5-0 în minu­tul 65, iar Talpaș a închis tabela când mai erau douăzeci de minute de jucat.
„Băieții au fost foarte receptivi, am reușit să înscriem când trebuia, exact ce ne-a lipsit până acum. Meciul a fost la discreția noastră, l-am controlat și am câștigat fără drept de apel. Mă bucură pofta de joc a băieților, chiar dacă am avut etapă intermediară”, a povestit antrenorul Abrudean.
Pentru CS Ineu au jucat Fl. Rusu – Tătar, Bilia, Bier, Suslak – Covaci, Francescu, Iambor, Talpaș – Georgiu, Drăgan, plus Cornea, R. Popa, Malancu și Pirtea, intrați pe parcurs.
S.A.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.