Deschiderea Festivalului Internaţional de Muzică Americană şi Jazz va avea loc la ora 20,30

0
330
Scena de pe lac este pregătită, miercuri seara având loc probele tehnice
 Scena de pe lac este pregătită, miercuri seara având loc probele tehnice
Scena de pe lac este pregătită

În această seară începe ediţia a II-a  Festivalului INternaţional de Muzică Americană şi Jazz, organizat de Filarmonica de Stat Arad, concertele urmând a avea loc la Lacul Pădurice şi în sala mare a Palatului Cultural.

Debutul ediţiei din acest an a fost programat pentru ora 19,30 a zilei de joi, dar, din cauza temperaturilor foarte ridicate anunţate de A. N. M. organizatorii au decis ca startul festivalului să aibă loc la ora 20,30, la Lacul Pădurice. „Întrucât şi joi vom avea parte de caniculă şi dorim să protejăm atât spectatorii, cât şi muzicienii şi instrumentele muzicale foarte sensibile, am decis ca deschiderea festivalului să aibă loc o oră mai târziu decât a fost anunţată iniţial. Noi, organizatorii, bineînţeles că vom fi acolo cu câteva ore bune înainte, astfel încât arădenii care doresc să vină mai devreme la lac vor avea parte de muzică ambientală aleasă special, ca un preambul la întâmplarea muzicală de excepţie ce va debuta la ora 20,30.“ – precizează directorul general al Filarmonicii de Stat Arad, dr. Alin Văcean.
Aşadar, joi seara, la 20,30, vă aşteptăm să ne bucurăm împreună de prima seară a acestui festival dedicat magiei muzicii americane şi fabulosului jazz.
Biroul de Presă al Filarmonicii de Stat Arad

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.