Descinderi la persoane care au furat mai multe bunuri dintr-o locuință din Ghioroc

0
251

Poliţiştii au reţinut doi bărbaţi bănuiţi de comiterea unui furt, în urma unor percheziții domiciliare pe raza localităților Miniș, Lipova și Ghioroc. Poliţiştii Secţiei nr. 7 Poliţie Rurală Lipova au identificat doi bărbaţi, bănuiţi de comiterea unui furt de pe raza localităţii Ghioroc.

În urma cercetărilor efectuate, s-a stabilit că în perioada 22-28 octombrie, bărbaţii de 32, respectiv 39 de ani, ar fi pătruns prin escaladare şi efracţie într-o locuinţă de pe raza localităţii Ghioroc, de unde ar fi sustras bijuterii, aparatură electronică, sistemul de supraveghere al locuinţei şi alte bunuri, cauzând un prejudiciu în valoare de aproximativ 40.000 de lei.

Astfel, la data de 26 noiembrie, pe raza localităţilor Miniş, Lipova şi Ghioroc, poliţiştii au efectuat patru percheziţii la domiciliile celor bănuiţi de comiterea faptei. Cu această ocazie, au fost descoperite şi ridicate mai multe bunuri provenite din activitatea infracţională desfăşurată.

În baza probatoriului administrat, cei doi au fost reţinuţi de poliţişti pe bază de ordonanţă, urmând ca în cursul acestei zile să fie propuşi magistraţilor Judecătoriei Lipova cu propunere de arestare preventivă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.