Descoperire șocantă, sâmbătă seara la Arad. Un copil de aproximativ opt ani a fost descoperit mort, fără picioare, în cartierul Bujac.

Cadavrul a fost descoperit de un bărbat care îşi plimba câinele.

Cadavrul copilului a fost găsit chiar de câine, care şi-a alertat stăpânul. Când a realizat că este vorba despre trupul neînsufleţit al unui copil, bărbatul a sunat la numărul unic de urgenţă 112, conform antena3.ro.

Anchetatorii au ajuns imediat la faţa locului, au ridicat rămăşiţele umane şi au făcut cercetări în zonă până la lăsarea întunericului.

Din motive ce ţin de derularea anchetei, poliţiştii şi procurorii nu au dezvăluit informaţii legate de vârsta şi sexul copilului, dar, potrivit unor surse, nu este vorba despre un nou-născut.

De asemenea, conform unor informaţii, neconfirmate oficial, cadavrul copilului ar fi fost tranşat.

Poliţiştii din Arad sunt în alertă după ce, printr-un apel la 112, s-a anunţat că pe o stradă din cartierul Bujac, în apropierea unui cimitir, a fost găsită talpa unui picior ars, iar în apropiere se află mai multe lucruri incendiate. Surse „Adevărul” au declarat că, ajunşi la faţa locului, poliţiştii au descoperit, la aproximativ 100 de metri de locul în care au fost găsite resturile umane arse, cadavrul unui copil de aproximativ opt ani, fără picioare.

Ancheta a fost preluată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Arad, făcându-se cercetări pentru omor. Surse „Adevărul” au mai arătat că poliţiştii lucrează la identificarea cadavrului în condiţiile în care în zona în care a fost făcută macabra descoperire nu a fost raportată dispariţia niciunui copil.

Recomandările redacției