Descoperire macabră la Șepreuș: Cățel mutilat și aruncat la marginea drumului, împreună cu alte resturi de animale

0
954

Dezumanizarea este întâlnită la tot pasul și se dezlănțuie sub diferite modalități. Inumani putem să îi catalogăm și pe agresorii care au mutilat și aruncat un cățel la marginea câmpului de lângă comuna Șepreuș.  Câinele, de aproximativ 1 an a fost găsit în cel mai execrabil mod posibil, de un tânăr, care s-a oprit să-l hrănească. Cățelul avea o lăbuță tăiată, iar în omoplat prezenta o rană adâncă prin împușcare.

Este strigător la cer, cum diabolismul „oamenilor” care au mutilat bietul câine nu s-a oprit aici, chiar a atins cote maxime, mergând până la maltratare și ucidere.  Maltratat și ucis a fost un alt câine, a cărui cap, a căror lăbuțe amputate și organe interne au fost găsite de acest băiat, în șanțul de-alături: „Uitându-mă în jur am găsit mai multe lăbuțe secționate, în jur de opt, am numărat eu repede”, declară Sorin Bonchiș, băiatul cu inimă mare, care a sărit în ajutorul câinelui împușcat, de pe marginea câmpului.

 Tânărul băiat, vrednic de a purta cu mândrie eticheta de „om”, nu a stat mult pe gânduri și a dus câinele grav rănit, la Asociația Animalelor Inocente, de unde a fost preluat de personalul de acolo și operat de urgență de către medicii unei clinici veterinare din Oradea: „La scurt timp, am luat legătura cu doamna Maria de la Asociația Animalelor Inocente din Salonta, care a telefonat o clinică din Oradea și am stabilit că trebuie să duc câinele la Salonta, de unde îl vor prelua ei. Cățelul a fost operat azi și este la recuperare”, afirmă Sorin Bonchiș.

Tot acesta, își declară și repulsia față de monștrii care au îndrăznit să maltrateze cu atâta nonșalanță un suflet, sperând ca aceștia să fie găsiți și pedepsiți pentru inumanitatea de care au dat dovadă: „Sper ca vinovații să fie găsiți și trași la răspundere”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.