Deşeuri periculoase descoperite la o societate comercială

0
323

deseuri

Peste 180 de litri de produse care au devenit deşeuri periculoase au fost depistate de poliţişti la sediul unei societăţi comerciale. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.

În acest sfârşit de săptămână, poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase împreună cu reprezentanţii Gărzii Naţionale de Mediu – Comisariatul Judeţean Arad şi Oficiului Fitosanitar Arad au depistat la sediul unei societăţi comerciale peste 180 de litri de produse care au devenit deşeuri periculoase.

În urma verificărilor efectuate la sediul unei societăţi comerciale, din judeţul Arad, având ca obiect de activitate cultivarea cerealelor, a plantelor leguminoase şi a plantelor pentru seminţe, poliţiştii au depistat 182, 5 litri de diferite produse pentru protecţia plantelor având termenul de valabilitate expirat.

„Pe numele reprezentantului societăţii în cauză, a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de neluare a măsurilor de eliminare totală a substanţelor şi preparatelor periculoase care au devenit deşeuri”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, Ovidiu Liber.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.