Deși e incert, Manea se deplasează la Bacău, Stahl – în lot după mai bine de o lună de zile

0
371

„Bătrâna Doamnă” a demarat „ope­rațiunea” Bacău ieri, în jurul orelor amiezii, la bordul unui autocar PITO ce va face drumul până în Moldova în două bucăți. Aseară, arădenii s-au cazat la Brașov, în această dimineață se vor antrena la Tărlungeni, după care sunt așteptați la Hotelul Dumbrava din orașul lui Bacovia.
După excluderea celor patru jucători din lot, între care doar trei apți (Pop, Vădrariu și Cubleșan), stafful tehnic al „roș-albilor” nu a avut prea multe opțiuni pentru lotul de 18, mai ales că El Hasni rămâne accidentat. A apelat la absolut toți seniorii valizi din lot, iar de la grupa de 2001 l-a luat și pe David Miculescu, care tocmai debutase în Liga 2-a și în mandatul lui Ionuț Popa.
În lot a mai apărut după mai bine de o lună de zile și Albert Stahl. Fotbalistul fusese schimbat în debutul reprizei secunde a partidei interne cu CS Balotești (scor 0-2) și de atunci a făcut tot felul de terapii pentru eliminarea problemelor musculare. Se antrenează de câteva zile și ar putea reveni pe teren, poate și pentru câteva minute, la Bacău.
„Normal că aștept foarte mult de la jucătorii care au rămas, trebuie să văd dacă pot să-și schimbe atitudinea. Diferența o face determinarea, căci nu avem jucători de execuție, de mare calitate, deci trebuie să avem o disciplină de joc și să alergăm foarte mult. Că schimbăm așezarea, că facem alt modul, este altceva, dar disciplina de fier și travaliul rămân esențiale”, a punctat Ionuț Popa.
Antrenorul principal al UTA-ei a optat pentru următorii fotbaliști pentru dificila deplasare de la Bacău: Orlic, Bodea – Costin, Manea, Benga, R. Iuga, Copaci, Suslak, Dan, Janos, Stahl, Oprea, Coulibaly, Enescu, Petra, Miculescu, D. Popa, Rus.
Altfel, despre adversarul pe care UTA îl va întâlni sâmbătă, de la ora 11, Popa a subliniat următoarele: „Știu că este o echipă de luptă, de angajament, cu talie, au și un antrenor nou. Am mai aflat de la prietenii din Bacău că din punct de vedere financiar stau excelent. Uzina de avioane plusează, chiar și jocurile nu sunt pe Municipal, ci pe Aerostar. Aerostarul ne va pune amri probleme, dar depinde cum ne revenim după acest episod cu trimi­terea la echipa a doua a jucătorilor de care am tot vobit. Nu mi-a plăcut m-a durut nepăsarea lor și nu mai doresc să o văd la alții. Nu am nicio relație profesională sau personală cu Bratu, doar ne cunoaștem. Suntem la mare diferență de vârstă, este un antrenor tânăr care are mari perspective, a prins câteva meciuri ca antrenor în Liga 1 la Dinamo, cred că a adus ceva nou și proaspăt la Bacău din moment ce a obținut două victorii din tot atâtea meciuri”.
Aerostarul e pe locul 14 în clasamentul ligii secunde, având 15 puncte strânse, cu 8 mai puține decât UTA.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.