Deși s-au dezis de FC UTA SA, fanii „alb-roșii” sar în ajutorul lui Zaluschi

0
210

scucondSensibilizaţi de accidentarea suferită de Adrian Zaluschi la Bistriţa, în meciul dintre Gloria şi FC UTA, membrii Suporter Club UTA fac apel către toţi fanii utişti să doneze bani pentru mijlocașul echipei „textiliste”. Zaluschi a suferit vineri o triplă fractură craniană, iar în dimineața zilei de sâmbătă a fost operat la Cluj.
Iată comunicatul emis de SCU, organism care i-a retras drepturile fede­rative FC UTA-ei SA, dar care, după cum se vede, a rămas alături de fotba­liștii tratați ca niște sclavi de Adrian Marțian:
„Suporter Club UTA face un apel tuturor utiştilor să doneze în funcţie de posibilităţile lor materiale o sumă de bani ce va fi direcţionată către jucătorul Adrian Zaluschi pentru a-l ajuta în procesul delicat de refacere după ope­raţia la cap suferită în cursul zilei de sâmbătă. Familia are nevoie de bani pentru medicamente, ali­mentaţie şi alte cheltuieli mai ales că jucătorul nu are o asigurare medicală validă, contribuţiile obligatorii la fondul de sănătate nefiind plătite de angajatorul său. În speranţa unei recuperări cât mai rapide şi complete a jucătorului, Suporter Club UTA îi roagă pe toţi utiştii să contribuie cu o sumă de bani pe care o pot dona în două posibilităţi:
– La Old Lady’s Pub pe strada Poetului nr. 5 unde va exista o listă nominală pe care va semna fiecare donator şi va fi specificată suma donată;
– În conturile Suporter Club UTA deschise la Alpha Bank, sucursala Arad: RO47BUCU575010222511RO01 – LEI, respectiv RO04BUCU575010222511EU01 – EURO.
Îi rugăm pe cei care vor dona bani în conturile specificate să trimită şi un mail la adresa
suporterclubuta@yahoo.com în care să-şi specifice numele şi suma donată.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.