Deși testele RT-PCR s-au dovedit a fi nesigure, vor fi retrase abia în decembrie din uz

0
478
Centrul American pentru Controlul Bolilor (CDC) a emis o alertă din care rezultă că va retrage cererea de autorizare de urgență a testului RT-PCR, cerere care a stat la baza utilizării acestui tip de test încă din februarie 2020. Până la 31 decembrie 2021, laboratoarele de specialitate trebuie să se orienteze către alte tipuri de testare care sunt deja autorizate de Administrația Americană a Medicamentelor și a Alimentelor (FDA).
Cu toate astea, lumea va continua să utilizeze acest tip de test, cel puțin până în 31 decembrie 2021; lumea va continua să circule “liber” sau să fie carantinată în baza acestui test, cu toate că rezultatele sale pot fi fals negative sau fals pozitive, conform oficialmedia.com.
Avocatul Gheorghe Piperea a publicat un mesaj pe pagina de facebook referitor la testul RT-PCR care va fi retras de pe piață până la 31 decembrie 2021.
”Acum, întrucât CDC din SUA a declarat oficial că retrage cererea de autorizare de urgență pentru testele RT -PCR, pe motiv că dau rezultate fals pozitive/negative și că nu reușesc să distingă între covid și gripă, este timpul ca toți cei care au fost puși în arest medical pe motiv că sunt pre- sau asimptomatici, să reacționeze judiciar.
În locul celor care au avut de suferit de pe urma acestei așa-zise politici de sănătate publice, aș da în judecată statul și spitalul pentru daune materiale și morale.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.