danny_boyle_rosario_dawsonActriţa americană Rosario Dawson, devenită celebră cu rolul din filmul „Sin City”, a confirmat faptul că s-a despărţit de regizorul britanic Danny Boyle, după o relaţie care începuse în 2012.

Zvonurile despre despărţirea cuplului circulau în presa internaţională de mai multe săptămâni, însă actriţa americană a confirmat această informaţie abia în urmă cu câteva zile, într-un interviu acordat după ce a pozat într-un pictorial pentru portalul online net-a-porter.com, informează dailymail.co.uk, preluat de Mediafax.

„Noi nu am anunţat public că aveam o relaţie, aşa că nici nu vom anunţa oficial că ne-am despărţit”, a declarat Rosario Dawson.

Rosario a vorbit totuşi cu multă amabilitate despre celebrul regizor britanic, care a distribuit-o în rolul principal din filmul „Trance”.

„L-am cunoscut pe Danny în urmă cu mulţi ani, când era vorba să colaborăm la un proiect care însă nu s-a materializat. În general, nu-mi amintesc toate discuţiile şi întâlnirile profesionale, ele dispar cumva în ceaţă. Însă îmi amintesc de acea întâlnire. Îmi amintesc felul cum vorbea, felul în care mi-a dat indicaţii, felul în care el a regizat apoi filmul «Trance», iar toate aceste lucruri au fost extraordinare”, afirmă actriţa.

Rosario Dawson a dezvăluit faptul că relaţia sa cu Danny Boyle a început cu mult timp înainte ca publicul să afle acest lucru.

„Îl iubesc pe Danny. E un bărbat minunat şi relaţia noastră a durat mai mult decât crede publicul că a durat. Atunci când au apărut primele fotografii cu noi, toată lumea spunea: «Aşadar, atunci a început relaţia lor». E uimitor ce pot unii oameni să presupună. Respect viaţa privată a lui Danny şi nu voi vorbi despre acest aspect”, a adăugat actriţa americană.

Zvonurile despre despărţirea celor două vedete au apărut în presa internaţională în urmă cu mai multe săptămâni, mai ales după ce Rosario Dowson şi Danny Boyle au părut că se ignoră reciproc la conferinţa de presă organizată cu ocazia premierei oficiale a filmului „Trance”.

SURSA: http://www.realitatea.net

Recomandările redacției