Primăria municipală şi conducerea echipei de baschet feminin Baschet Club Universitatea Goldiş ICIM Arad au organizat ieri o conferinţă de presă pentru prezentarea componenţei lotului cu care se va începe următorul campionat. Conferinţa a fost susţinută de primarul Gheor­ghe Falcă şi viceprimarul Călin Bibarţ – reprezentând autoritatea publică, şi Marcel Urban – preşedintele grupării sportive arădene, Mirela Dan – directoarea departamentului sport al Facultăţii de Educaţie Fizică şi Sport a UVVG, Dan Moraru – consilierul tehnic al echipei de baschet, şi Lucie Zumrova – reprezentat de seamă al companiei FCC Environment, companie care îşi furnizează serviciile în 54 de ţări.
Marele absent al conferinţei a fost chiar noul antrenor al echipei, Stacey Nolan, plecat la Bucureşti pentru a-şi rezolva problemele legate de licenţă.
Mirela Dan, profesoară în cadrul Universităţii de Vest „Vasile Goldiş” şi mare susţinătoare a echpei feminine de baschet a declarat: ,,Sunt fericită să le am alături pe aceste fete minunate. Le dorim să fie la fel de bune ca în ceilalţi ani. Le doresc multă putere de muncă şi mult succes”.
Principalul obiectiv al echipei de baschet pentru sezonul 2016-2017 este calificarea în play-off ,,…iar orice loc mai sus de opt reprezintă o provocare”, spune Marcel Urban, preşedintele echipei.
Despre echipa de baschet feminin arădeană Gheorghe Falcă a opinat că are ,,…tradiţie şi multe trofee”, iar Marcel Urban a spus cu hotărâre că aceeaşi echipă „…există şi va exista în continuare”.
Alexandra Drăguşanu

Recomandările redacției