Deta – ca și plecat la Slatina, UTA își urmărește cu răbdare țintele pe piața transferurilor

0
344

A trecut mai bine de o săptămână de când liderul ligii secunde la fotbal a intrat în vacanță. Vorbim, bineînțeles, despre jucători și antrenori, în timp ce conducerea clubului rămâne pe baricade și în permanentă legătură cu impresarul Bogdan Apostu pentru a parcurge pașii spre țintele iernii în tabăra utistă.
S-a spus clar că fotbaliștii care vor ajunge în această pauză competițională în „roșu-alb” trebuie să aibă calitatea de a evolua și în Liga 1, în caz că arădenii își valorifică statutul de favoriți la promovare.
Spaniolul Jebari a fost prima întărire cerută de Laszlo Balint, care, însă, a mai solicitat încă un mijlocaș central și un fundaș central. Cât des­pre Ioan Hora, despre care presa centrală a scris că s-ar putea întoarce la UTA după despărțirea de FCSB, antrenorul utist a spus clar: „E o simplă speculație, nu cred că fotbalistul ar coborî în Liga a II-a dacă, într-adevăr, se va despărți de FCSB. Altfel, conducerea clubului este la curent cu ceea ce mi-aș dori la nivel de lot pentru a fi și mai puternici în retur, Bogdan Apostu (n.a.) este și el pe telefoane, când va fi cazul vom da și nume”.
La capitolul plecări, primul nume este cel al lui Rareș Deta. Juniorul a fost luat în calcul pentru fundaș stânga în „alb-roșu” , dar nu a jucat niciun minut în campionat și va fi cedat sub formă de împrumut. „Deta și-a manifestat intenția de a pleca și mi-am dat acordul”, a confirmat Balint. Ca și în vară, CSM Slatina și-a manifestat intenția de a-l lua pe Deta și – pro­babil – de această dată va reuși.
În seria a III-a a Ligii III-a, Progresul Spartac şi CSM Slatina au terminat turul la egalitate de puncte, 34 după 15 meciuri, şi se vor lupta în retur pentru promovare. Bucureştenii ocupă locul 1 datorită golaverajului superior: 39-9 faţă de 32-9.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.