Detalii de ultimă oră despre Benone Sinulescu: artistul ar putea fi externat la sfârșitul acestei săptămâni

0
793

După cum am mai scris, artistul Benone Sinulescu se află internat la Spitalul Județean Arad. Medicii arădeni,  care se ocupă de starea acestuia, rămân optimişti cu privire la situaţia îndrăgitului solist, care a fost tot timpul conștient și cooperant. Astfel că Benone Sinulescu are şanse mari să fie externat în acestă săptămână, în cazul în care starea de sănătate nu i se va schimba în rău.

Reamintim că îndrăgitul artist a fost internat din 10 iulie la Spitalul Judeţean de Urgenţă Arad și a fost supus unor seturi de analize medicale, în toată aceată perioadă. ,, Starea lui este mai bună decât la internare, este conștient și cooperant”, precizează reprezentanții spitalului.  

Artistul a fost vegheat  de un colectiv de medici, cu diverse specializări care s-au consultat constant pe tema stării de sănătate a  cunoscutului interpret. Așadar s-a  decis că Spitalul Judeţean din Arad are toate dotările necesare pentru a-i acorda asistenţa medicală necesară. Astfel că Benone Sinulescu nu a mai fost transferat la Timișoara, așa cum se vorbea în momentul internării lui la Arad.

,,Dacă s-ar fi impus o asemenea variantă, operaţia ar fi putut fi derulată cu mult succes chiar la Spitalul din Arad, care are tot ce-i trebuie pentru tipul ăsta de intervenţii. Dar s-a ajuns la concluzia că nu e absolut obligatorie. Iar starea sănătăţii lui Benone Sinulescu a rămas constant bună.

El a fost conştient încă de la internarea sa. Dacă aceasta nu va cunoaşte modificări esenţiale, pacientul ar putea fi externat curând, cel mai probabil în cursul zilei de joi”, au declarat surse medicale arădene, pentru playtech.

 

Aceleaşi surse au precizat că dacă s-ar fi impus un transfer al pacientului la un alt spital,  ar fi fost consultat pacientul, deoarece acesta a fost mereu conştient.

“Toată lumea a aflat despre cererea familiei artistului, ce a impus medicilor spitalului un embargo asupra informaţiilor medicale legate de starea de sănătate a îndrăgitului artist. Dacă situaţia sa medicală ar fi impus un alt protocol însă, nu familia ar fi fost prima întrebată, ci însuşi pacientul, fiindcă din fericire acesta a fost mereu conştient şi cooperant.

 

I s-ar fi explicat avantajele şi dezavantajele, care anume este propunerea medicilor şi s-ar fi luat cea mai bună decizie. În acest moment însă evoluţia stării sale de sănătate e una pozitivă, ceea ce ne bucură pe noi toţi!”, au adăugat aceleaşi surse, pentru playtech. ro

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.