Ies la iveală noi detalii în cazul micuței ucise şi incendiate. Probele ridicate de criminalişti au dus către tatăl vitreg al micuţei care la audieri a mărturisit poliţiştilor că fata s-a lovit singură şi a murit, iar el a cărat-o pe un câmp într-o valiză dar nu  a incendiat-o.

Așadar suspectul principal este tatăl vitreg al copilei, un tânăr de 23 de ani. Povestea ar fi început duminică,  mama fetiţei ucise era în maternitate și născuse cel de-al treilea copil. În tot acest timp, bărbatul rămăsese acasă, cu ceilalţi doi copii, băiatul de 3 ani şi fetiţa de 5. Indiciul care l-a transformat pe tatăl vitreg în suspect a fost că  nu a anunţat dispariţia copilei, deşi trecuseră mai bine de 48 de ore de când fetiţa nu mai dăduse pe acasă. Ajuns în faţa anchetatorilor, bărbatul le-a povestit că cea mică ar fi alunecat şi s-ar fi lovit cu capul de podea, iar atunci şi-ar fi dat ultima suflare. Probele arată însă altceva., potrivit observator.ro

„Cel mai probabil lovire repetată ori de perete, ori de o podea, ceva foarte rezistent”, spune Pavel Palcu, procuror criminalist.

Astăzi, criminaliştii vor face o reconstituire în apartamentul unde locuia fetița. Suspectul principal este şi consumator de substanţe psihoactive, spun surse din cadrul anchetei. Ceilalţi doi copii au fost preluaţi de Direcţia pentru Protecţia Copilului, unde vor rămâne până la finalizarea anchetei, potrivit sursei citate.

 

 

Recomandările redacției