„Deturnat” de la Viitorul Pandurii, Copaci se va bate cu UTA pentru promovare în tricoul Rapidului

0
319

În cele din urmă, foștii utiști, Roberto Bodea și Paul Copaci nu vor fi colegi la Viitorul Pandurii. Deși a demarat pregătirile cu echipa lui Cristian Lupuț, fundașul stânga arădean nu se înțelesese asupra condițiilor contractuale și a fost „deturnat” de Rapid.
Copaci a fost legitimat la Astra în prima parte a sezonului, însă nu a apucat să debuteze în Liga 1 sau să joace vreun meci oficial pentru giurgiuveni. „Sunt bucuros că am semnat la Rapid, am venit cu inima deschisă, pentru a face performanţe împreună şi pentru a promova”, a spus Paul Copaci, care devine al treilea arădean din lotul Rapidului, după Amir Jorza şi Cătălin Hlistei.
„Rapid a reuşit cel de-al doilea transfer al iernii, achiziţionându-l pe Paul Alexandru Copaci, de la Astra Giurgiu. În vârstă de 21 de ani, Copaci s-a remarcat în sezonul trecut de Liga 2, când a fost unul dintre golgheterii UTA-ei Arad, în ciuda faptului că este fundaş stânga, cu cinci goluri marcate. Născut la Arad, Paul a debutat la UTA, în 2016, evoluând de şase ori în sezonul 2016/2017, după care a fost împrumutat la Olimpia Satu Mare, unde a jucat de şapte ori, în stagiunea următoare. În sezonul trecut, Copaci a fost unul dintre oamenii de bază ai arădenilor, înscriind de cinci ori în 32 de meciuri, iar în vară s-a transferat la Astra Giurgiu, unde nu a jucat, din cauza modificării regulii U21”, a anunţat Rapid achi­ziţionarea lui Paul Copaci.
Prin aducerea lui Paul Copaci, Daniel Pancu va renunţa, din informaţiile noastre, la Cătălin Oanea, fundaş care în prima parte a actualului sezon a fost utilizat de Rapid în 11 meciuri, în nouă ca titular, în patru dintre ele fiind înlocuit. Tot fundaş stânga poate fi utilizat şi Petre Goge.
Primul transfer perfectat în această iarnă a fost atacantul Valentin Alexandru de la colega de campionat SCM Gloria Buzău.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.