Se pare că dragostea nu te face mereu fericit. Același lucru s-a întâmplat și în cazul lui Edi, un tânăr de doar 21 de ani care a ales să își pună capăt zilelor într-un fel în care nimeni nu s-ar fi așteptat. Băiatul care era înconjurat mereu de prieteni și familie a luat prin surprindere pe toată lumea, nimeni nu se aștepta să recurgă la un astfel de gest.

Exact în locul în care se juca în urmă cu zece ani, locul în care era cel mai fericit, acela a fost și cel care va fi ținut minte ca locul în care Edi a ales să își pună capăt zilelor, din câte se pare, lucru pe care a ales să îl facă după o perioadă în care a suferit din dragoste și poate multe alte motive ascunse pe care el nu le-a spus niciodată. 

Sinuciderea a avut loc luni, pe șinele de tren din Gara Aradul Nou unde tânărul s-a așezat și a așteptat să fie lovit, sfârșind decapitat.

Prietenii lui sunt șocați de gestul făcut, cu toții fiind foarte dezamăgiți și supărați căci Edi a ales să ascundă suferința în spatele zâmbetelor pe care le afișa de fiecare dată când era înconjurat de oamenii care îl iubeau și din această cauză a reușit să lase un gol imens și multe semne de întrebare în urmă.

Recomandările redacției