Dezamăgitori la final de an: Pandurii II Târgu Jiu – Național Sebiș 2-0

0
151

Cu un singur punct luat în ultimele trei etape ale turului, sebișenii pierd puțin trenul promo­- vării. Ultima „ispravă” a elevilor lui Cojocaru s-a consumat la Rovinari, acolo unde echipa secundă a Pandurilor Târgu Jiu a avut nevoie doar de două erori grave în defensiva Naționalului pentru a lua încă din debut conducerea pe tabelă și a nu o mai lăsa până la ultimul fluier.
Începutul catastrofal al sebi­șenilor s-a concretizat cu golul de 1-0. În minutul 5, Mărgărit a marcat cu capul  de la colțul scurt după o lovitură de colț. Oaspeții nu au avut reacție, iar la următoare lejeri­tate pe faza de apărare s-a făcut 2-0 (min. 19). Dănăricu a pătruns în careu și l-a executat fără mari probleme pe Merșca. Sebișenii au pus ceva probleme doar prin șuturile de la distanță ale lui Unguru și Velici, pentru ca la lovitura liberă a lui Cherecheș intervenția lui D. Popescu să fie decisivă. Tot fundașul stânga a fost cel mai periculos om al lui Cojocaru, dar mai întâi a finalizat cu capul pe lângă, iar apoi Erdei a respins de pe linia porții un nou „cap” al fotbalistului de 17 ani.
Debutul actului secund a fost pe contre. Mai întâi, D. Popescu a fost pe fază la șutul lui Mihuța, pentru cași Merșca să-i refuze „dubla” lui Dănăricu, scăpat din nou în careu. În minutul 72, Naționalul putea reveni în joc, dar șutul în cros al lui Unguru a lovit doar bara. Apoi, când lui Velici i-a fost anulat un gol pe motiv de offside, iar Călin a fost eliminat de pe teren pentru două „galbene”, era evident că Sebișul nu mai avea puterea să revină.
Formații:
Pandurii II: D. Popescu – Mi­roiu, Celea, Șandru, Trocan – Bîrlan, Erdei (71 Hemidi), Pîrcălabu, Dă­năricu (76 David) – Predescu (46 Șendroiu), Mărgărit (59 Părvulescu).
Sebiș: Merșca – Rosenblum, Stupu, Neacșu, Cherecheș – Avra­mescu (74 Lazea), Mihuța – Călin, Unguru, Rus (62 Rus) – Velici.
Arbitri: Denis Haidiner (Hunedoara) – Alin Saraol (Deva), Romeo Popa (Craiova).
Cartonaș roșu: Călin (83)
Observatori FRF: Cătălin Cotora (Craiova), Liviu Coloj (Filiași).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.