Dezbrăcat și drogat prin centrul Aradului

0
448

Alegerile le face fiecare în parte, dar unii dintre noi reușim să facem niște alegeri în defavoarea noastră. În același caz se află și cel puțin zece tineri prinși de polițiști sub efectul drogurilor.

Ultimul caz este al unui tânăr de 20 de ani care, drogat, desculț și la bustul gol la kilometrul 0 al orașului, a fost reținut în stația de tramvai din vecinătatea Palatului Administrativ și amendat de polițiștii locali cu atribuțiuni de ordine publică miercuri, 29 mai 2019, după ce acostase pe strada Romul Veliciu mai multe minore cu vârste cuprinse între 10 și 12 ani.

În urma apelului prin care un cetățean reclama fapta la numărul Dispeceratului DGPL Arad, bărbatul a fost identificat și sancționat contravențional. F.E. nu se află la prima abatere de acest fel. La data de 10 mai 2019, arădeanul înregistrat și cu probleme psihice fusese escortat de polițiștii locali la Secția Psihiatrie a Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad după ce alergase dezbrăcat în trafic la intersecția străzilor Șaguna și Eftimie Murgu. De la începutul anului, tânărul este cel de-al zecelea arădean surprins în această ipostază de polițiștii locali care avertizează asupra creșterii alarmante a numărului de incidente de această natură. La fel ca și în cazurile precedente, când persoane aflate sub efectele unor substanțe psihoactive au fost îndepărtate de pe străzile orașului, F.E. avea asupra sa țigări artizanale ce conțineau „șoricioaică”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.