Dezintegrați în fața a 1.000 de spectatori olteni: FC U Craiova – Crișul Chișineu-Criș 5-0

0
153

Numai ca un derby de clasament nu a arătat disputa dintre FC U Craiova și Crișul Chișineu-Criș, din cadrul rundei cu numărul 9 a Ligii a III-a la fotbal. La debutul pe noua arenă din Filiași, în fața a aproximtiv 1000 de spectatori, oltenii au demolat-o pe divizionara a treia arădeană și păstrează distanța de 8 puncte față de noul vicelider, Flacăra Horezu. Cert este că echipa de pe Crișul Alb a arătat foarte rău sâmbăta trecută, în special pe faza defensivă, după ce în ultimele trei etape nu încasase niciun gol.
Cum s-au marcat golurile:
1-0 (min. 14): Bălan execută précis un penalty dictat la hențul în careu al lui Cocian
2-0 (min. 27): Negru pasează din dreapta, Bălan reia mai întâi în Pașcalău ce respinge și cu ajutorul barei, mingea îi revine și o trimite în plasă din 4 metri
3-0 (min. 31): Tănase recuperează un balon, avansează până la 30 metri, îi pasează perfect lui Raicea în dreapta și acesta înscrie cu un șut în cros, de la 15 metri
4-0 (min. 56): Raicea centrează din dreapta, Bălan înscrie cu capul de lângă Sabău
5-0 (min. 60): Rogoveanu pătrunde perpendicular în careu și îl execută pe Pașcalău
Formații:
FC U Craiova: Chindriș – Negru, Gugu, Suciu, Cristiu – Pop, Tănase – Raicea (71 Trabalka), Stoenac (57 Rogoveanu), Zimţa – Bălan. Antrenor: Eugen Trică.
Crișul: Pășcălău – Sabău, Calvin, Blănaru – Clej, Ember, Pavel (63 Codrea), Piț (46 Suslak) – Cocian, Modan, Roșu (46 Mateucă). Antrenor: Adrian Abrudean.
Arbitri: George Roman – Mădălin Bulgărașu (ambii Timiș), Ioan Humita (Caraș
Severin)
Observatori FRF: Grigore Tomoioaga (Râmnicu Vâlcea), Antonie Burtea (Reșița)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.