Deznodământ crunt pentru familia Costea: Vale se află în moarte cerebrală

0
343

vale

În cursul dup-amiezii de astăzi, victima jafului din 5 martie, a intrat în moarte cerebrală. Valentin Costea nu şi-a revenit după operaţia neurochirurgicală suferită vineri, şi în cele din urmă, creierul i-a cedat. Veste cruntă pentru familia şi apropiaţii săi,  care mai sperau la însănătoşirea sa, în ciuda prognosticului medicilor, care îi dădeau minime şanse de supravieţuire. Doctorii spun că este o cursă contra timpului, până şi inima îi va ceda, precizând că în câteva ore sau maxim, o zi, două, Vale îşi va da ultima suflare.

Valentin Costea a fost lovit cu un obiect metalic în cap, în timp ce se afla în atelierul său de tunning, situat într-o zona industrială din Arad.

Tânărul a rămas inconştient până când a fost găsit de un prieten, care a găsit uşa atelierului încuiată. La faţa locului au ajuns pompierii, poliţiştii şi cei de la SMURD, care, după ce au spart uşa, l-au găsit pe Valentin Costea inconştient şi cu multiple răni la nivelul capului.

Transportat la spital, medicii i-au făcut mai multe radiografii şi au constatat că este foarte grav rănit, astfel că l-au trimis la Timişoara.

Între timp, poliţiştii de la Investigaţii Criminale l-au localizat pe agresor, care, în cele din urmă a fost arestat pentru 30 de zile. Acesta şi-a recunoscut fapta, spunând că l-a agresat pe Costea din cauza situaţiei financiare precare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.