Dezvăluire șocantă despre Dennis Man, primele zile în tricoul Parmei au fost extrem de dure

0
107

Dennis Man, arădeanul care a intrat în istorie cu cel mai scum transfer din istoria Ligii I, a avut o viață foarte grea la primele antrenamente în tricoul Parmei.

Finanțatorul lui Atletico Arad, și totodată patronul UTA-ei echipa la care a crescut Dennis Man, respectiv unde atacantul a debutat la seniori, a declarat că primele zile la Parma ale fostului fotbalist de la FCSB au fost extrem de grele. Man nu a fost acceptat de colegii de vestiar, însă a reușit să se impună.

Din ce am auzit, la primele antrenamente la Parma a fost lovit intenționat. A fost un moment când antrenorul a întrerupt antrenamentul din cauza asta. A primit coate în gură. Și în Italia, chiar dacă sunt profesioniști, pâinea e pâine. Jucătorii își marchează teritoriul.

Man a fost sprijinit de antrenor, de conducători, de familie și a mers mai departe. Și-a câștigat și el teritoriul. Dar în această luptă trebuie să intri. Nu poți să cedezi. Dacă cedezi, te întorci acasă, în țară. Mulți au venit acasă. Când era mic, a avut probleme. A vrut să se lase. Antrenamentele de la Atletico nu sunt ușoare, trebuie să muncești.

Francisc Tisza, cel mai bun șlefuitor de talente din zonă sau poate chiar din țară, are un stil mai dur și nu o dată sau de două ori a fost trimis acasă. Man a mers acasă, dar a revenit. Aici se văd caracterele. Mă dai afară, vin înapoi. Alții se duc la altă grupă, mai slabă, a declarat Alexandru Meszar, pentru GSP.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.