Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Arad a fost nominalizată la „Premiul instituția anului” în cadrul celei de-a IV-a ediții a Galei Na­ționale în Asistență Socială, eveniment organizat în fiecare an de Colegiul Național al Asistenților Sociali.
„Pentru a câștiga această competiție avem nevoie de sprijinul tuturor celor care ne apreciază activitatea. Cu un singur click pe http://gala.cnasr.ro/  ne puteți oferi votul de încredere, promovând astfel la nivel național activitatea pe care o desfășoară în slujba comunității și a beneficiarilor cea mai mare instituție de asistență socială din județul Arad. Finaliștii apar în ordine alfabetică. Pentru cele 18 premii care se vor decerna la Gală au fost validate pentru votul online 745 de persoane.
Așadar, fiecare vot con­tea­ză, iar nominalizările pentru Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Arad pot fi accesate la următoarele link-uri găsi aici: http://poll.cnasr.ro/poll/14 Premiul Institutia anului-DGASPC ARAD; http://poll.cnasr.ro/poll/17 Premiul pentru întreaga carieră în asistență socială-STARK ERIKA-director DGASPC Arad; http://poll.cnasr.ro/poll/1 asistentul social al anului- RUSU ANDREEA – asistent social DGASPC Arad; http://poll.cnasr.ro/poll/2    Pre­- miul pentru asistentul social din domeniul protecţiei copilului-DEHELEAN IONELA http:// poll.cnasr.ro/poll/7 Asistentul social din domeniul persoanelor vârstnice şi îngrijrii la domiciliu-GÎRD DANIELA-AIDA; http:// poll.cnasr.ro/poll/8 Asistentul social din domeniul combaterii discriminării/ minorităţi-VARGA SIDA LUCIA; http://poll.cnasr. ro/poll/3 -Premiul Asistentul social din domeniul persoanelor cu dizabilităţi-TUDORACHE RALUCA”, se arată într-un comunicat de presă al DGASPC.
Se recompensează
performanța și excelența
De menționat că persoanele interesate pot vota până pe 27 februarie (ora: 00.00), iar cea de a patra ediție a Galei Naționale a Excelenței în Asistență Socială va avea loc pe 21 martie, la Ateneul Român. Potrivit reprezentanților DGASPC, evenimentul celebrează Ziua Mondială a Asistenței Sociale și recompensează performanța și excelența celor care și-au adus contribuția la dezvoltarea asistenței sociale și la promovarea profesiei de asistent social în anul 2016.
„Nominalizarea la această gală, prin care an de an, se urmărește să promoveze perfomanța în domeniul social ne onorează și reprezintă pentru noi un ­motiv de mândrie. Aceasta pentru că prin activitatea pe care o desfășurăm încercăm să venim în întâmpinarea nevoilor beneficiarilor noștri, astfel încât interacțiunea cu instituția noastră să nu fie una anevoioasă, iar pro­iectele și inițiativele noastre să aibă ca finalitate bunăsta­rea oamenilor și combaterea marginalizării sociale”, a declarat Erika Stark, directorul DGASPC Arad.
(L.Ș.)

Recomandările redacției